Werkomgeving

Zowel binnen als buiten hebben onze aandacht

De dorpen Heel en Panheel worden omringd door water en groen. Te midden van dit prachtige natuurgebied ligt ons kantoor aan een Maasplas. De Maasplassen zijn ontstaan door de winning van grind uit de afzetting van de Maas en worden ook wel grindgaten genoemd in de volksmond. Ons kantoor, met de naam ‘het Grindhuis’ was het centrum van de grindwinning eind jaren 80 van de vorige eeuw. Het heeft een prachtig uitzicht op het water en je kunt er regelmatig frisse lucht opsnuiven tijdens een wandeling achter het kantoor.

Binnenkort zullen we ons pand, dat al sinds 2007 onze thuisbasis is, grondig renoveren en opnieuw inrichten. De ontwerpen voor een moderne kantoorinrichting met open werkruimtes en flexibele vergaderruimtes zijn inmiddels klaar. Naast de nieuwe kantoren zullen we een ruime kantine realiseren. Deze is meer dan alleen een eetruimte. Het wordt een ontmoetingsplek waar je kunt genieten van je lunch, je kunt ontspannen en waar je afspraken met collega’s en gasten kunt laten plaatsvinden. Ook kun je er op vrijdagmiddag gezamenlijk de week afsluiten.

Buiten werken; onze aandacht heeft het zeker
Ontsnap aan de beperkingen van traditionele kantoren en ontdek de vrijheid van buiten werken. Ons gemoderniseerde ketenpark, georganiseerde materiaalcontainers en goed uitgeruste werkbussen maken jouw buitenwerk efficiënt en effectief. Wij faciliteren wat jij nodig hebt om jouw werk goed te kunnen doen.

Veiligheid Gezondheid en Milieu
Bloem is een werkgever die zich volledig inzet voor veiligheid, gezondheid en milieu. En dat is van onschatbare waarde voor zowel werknemers als de samenleving als geheel. Wij begrijpen dat het creëren van een werkomgeving waarin werknemers zich veilig voelen, fysiek en mentaal gezond blijven en waarin de impact op het milieu geminimaliseerd wordt, essentieel is voor duurzaam succes.