Cultuur

Een no-nonsense en gezellige cultuur

De cultuur van ons bedrijf is gebaseerd op enkele kernwaarden die de basis vormen van wie we zijn en hoe we samenwerken. Deze waarden vormen de ruggengraat van onze organisatie en dragen bij aan een positieve en ondersteunende werkomgeving.

Waardering
We waarderen je inzet en stimuleren open communicatie en het delen van ideeën. En we moedigen je aan om successen te vieren. Of het nu gaat om grote prestaties of kleine overwinningen.

Persoonlijk
Voor ons ben je een unieke persoon met je eigen behoeften en ambities. Daarom ondersteunen we je persoonlijke groei en ontwikkeling. We bieden mogelijkheden voor training en bijscholing en helpen je om te slagen in je loopbaan.

Familiair
Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1969 en kent een traditie van saamhorigheid, betrokkenheid en langdurige dienstverbanden. Je werkt in een hecht team met een warme en ondersteunende sfeer waarin je je direct welkom voelt.

Gezellige bedrijfsborrels
Je wordt regelmatig uitgenodigd voor gezellige en informele bedrijfsborrels en andere evenementen. Zo kun je ontspannen, bijpraten en nieuwe vriendschappen sluiten. Ook heb je gemakkelijk contact met de directie. Bekijk onze bouwvakborrel

Je wordt een GripVersterker
Beetje gek woord misschien, maar wij hebben zoveel grip op de uitvoering van (infra)processen dat jij – als medewerker – in een omgeving werkt waarin de zaken goed geregeld zijn. Waar uitzonderingen niet de regel maar echt de uitzondering zijn. Jij werkt daaraan mee door je goed in te leven in de wensen van klanten en de omgeving, door duidelijke afspraken over de werkzaamheden te maken en deze ook na te komen

Zoals je hiervoor kon lezen, mag je van ons verwachten dat wij dat ook doen t.a.v. jouw arbeidsvoorwaarden, jouw werkomstandigheden en jouw persoonlijke groeimogelijkheden. Het resultaat? Werk waar je met plezier naar toe gaat!

Werken bij Bloem Infra betekent bijdragen aan projecten die de infrastructuur van ons (Limburgse) land verbeteren. Je maakt echt verschil en draagt bij aan de toekomstige groei en ontwikkeling van de samenleving.

Kiezen voor Bloem Infra betekent toetreden tot een team dat vastbesloten is om je te ondersteunen, te inspireren en te laten groeien. We bieden niet alleen een baan, maar een carrière met een betekenis. Word lid van Bloem Infra en ervaar de unieke sfeer en kansen die we te bieden hebben. Samen bouwen we aan een betere toekomst. Reken op Bloem!

Een inclusieve cultuur
Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin je je welkom voelt en gelijke kansen krijgt, ongeacht je achtergrond, cultuur, genderidentiteit, seksuele geaardheid, religie, fysieke en mentale mogelijkheden.