Project omschrijving

De werkzaamheden voor de reconstructie van de Wilhelminalaan in Maasbracht verlopen voortvarend!
Dankzij een strak georganiseerde uitvoering waarbij aandacht is voor bereikbaarheid aanwonenden, orde en netheid werkterrein, het op voorraad hebben alsmede het juist plaatsen van de benodigde materialen en door de inzet van onze medewerkers liggen we voor op het oorspronkelijke schema.

Daar onze uitgekiende werkmethode is de sleuflengte beperkt tot ca. 10m1, waarna de fundering weer aangebracht wordt en de straat weer bereikbaar is voor (werk)verkeer. Hiermee worden de nodige veiligheidsrisico’s beperkt en vlot het werk aanzienlijk sneller.

Onze medewerkers registreren en noteren de meetgegevens nauwkeurig voor verwerking op revisietekeningen zodat in de toekomst ook duidelijk is wat er onder de grond is aangebracht. Achter de rioolploeg komen onze mannen die de oude huisaansluitingen vervangen en aansluiten op het nieuwe riool. Aan de “staart” van de Wilhelminalaan zijn inmiddels de straatmakers bezig met de bestratingen weer aan te brengen.

Zo creëren we door goede samenwerking binnen ons team alsmede met onze opdrachtgever en stakeholders een toekomstbestendige nieuwe Wilhelminalaan waar we met z`n allen trots op mogen zijn!

#passievoorGWW #samenwerkenmetdegemeentemaasgouw#3efaseoudmaasbracht #werkenindebouw