MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Projecten die in een goede samenwerking tot stand komen en binnen budget en planning worden gerealiseerd. Met respect voor de omgeving waarin wij mogen werken: niet alleen op het moment van uitvoering, maar nog jaren daarna. Dat is hoe wij bij Bloem Infra werken.

We willen graag impact maken met het werk dat we leveren. Niet op het milieu en beschikbare energiebronnen, wél in positieve zin op de omgeving waarin wij ons werk mogen uitvoeren. We nemen Social Return On Investment (SROI) doelen op in onze aanbiedingen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten binnen onze projecten. Maar ook verenigingen en stichtingen in ons werkgebied mogen van ons een steuntje in de rug verwachten. 

DUURZAAM DENKEN

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en onze omgeving mag nooit in het gedrang komen. Daarom ontwerpen wij duurzaam en kijken wij heel bewust naar de milieubelasting en CO2-emissies van onze activiteiten. We werken met de nieuwste, energiezuinige apparatuur en machines. Maar als we de inzet kunnen beperken, doen we dat ook. We kiezen zoveel mogelijk voor recyclebare bouwmaterialen en het hergebruik van materialen in onze werken. En onze bouwplaatsen, die houden we schoon.

ERKEND LEERBEDRIJF

Daarnaast zetten we ons actief in voor de toekomst van ons mooie vakgebied en de jongeren die kiezen voor een baan in de infra/GWW.  We zijn een erkend leerbedrijf en bieden regelmatig stageplaatsen aan binnen ons bedrijf. Kijk daarvoor op onze vacature pagina.

CONTACT

SAMEN AAN DE SLAG?

Hoe omvangrijk een project ook is, de afstand tot onze opdrachtgever en de omgeving waarin we werken maken we zo klein mogelijk.

CONTACT