BODEMSANERING

Bodemsanering en werken in en met verontreinigde grond vraagt om aandacht en ervaring. Bodemsanering is vaak zowel technisch, organisatorisch als procedureel complex. Wij zijn dan ook conform BRL SKIB 7001 gecertificeerd. Door de jarenlange ervaring met zowel kleine als zeer grote projecten en met werken in diverse klassen, hebben wij al meerdere malen bewezen uiterst vakkundig te zijn op dit gebied.

Ook saneren in situ is ons niet vreemd. Bodemlucht extractie, biorediamation of landfarming behoren tot onze mogelijkheden

Door te beschikken over eigen deco-units, mobiele wasstraten, grondverzetmachines voorzien van overdrukcabines etc. kunnen wij snel en adequaat reageren bij eventuele calamiteiten.

Bodemsanering

Mede door de ervaring van de andere bedrijven binnen onze groep, zijn wij in staat een totaalproject voor u uit te voeren. Dit betekent dat wij vanaf het bodemonderzoek tot en met de afvoer en inname van verontreinigde grond voor u klaar staan. Doordat wij over eigen grondbanken kunnen beschikken, zijn wij in staat een efficiënte afhandeling van dergelijke saneringsprojecten te kunnen garanderen.

CONTACT

SAMEN AAN DE SLAG?

Hoe omvangrijk een project ook is, de afstand tot onze opdrachtgever en de omgeving waarin we werken maken we zo klein mogelijk.

CONTACT